Vinrum

Vinrum findes i mange forskellige afskygninger, det kan enten være i en mørk kælder eller du kan bruge det som en del af din indretning. Med et DYFA system kan du lave et industrielt og stilrent vinrum.Her kan du samtidig nyde at se din samling af flasker uden at skulle ind i rummet.

Du kan se inspiration til vinrum på linket , eller hvis du selv har en idé, kan du sende os en skitse på linket her. Så giver vi dig rådgivning og en fornuftig pris.

DYFAs patenterede system kan skræddersyes til dine ønsker og krav. DYFA har byggeklodserne, det er kun din fantasi der sætter grænsen. Samtidig kan du med vores monteringsvideoer og monteringsmanualer nemt opsætte systemet selv. Systemet fungerer med et patenteret klik system. Dette er med aluminium som materiale sikre det en nem og let montering.

Vinrum – et moderne tiltag til din indretning

Et rum til vin kan være både stort og småt, mange vælger at benytte pladsen under trappen i deres hus til vinrum. Du kan lave et rum til vin i din stue eller lignende hvor du kan vise dine flasker frem.

DYFAs systemer kan tilpasses med glas der egner sig til et vinrum, glas der kan holde på temperaturen. Hos DYFA syntes vi det er synd at dine flasker skal gemmes væk i et skab eller en kælder. Selve placeringen af et rum til vin er ikke essentielt, det er indretningen og interiøret der afgør om du får et godt rum. Det handler om at indrette rummet så vinen opbevares bedst muligt og under de rette forudsætninger.

Kontakt DYFA i dag og skab rum, lys og luft med vores fleksible løsninger af døre, vægge og vinduer. Kontakt kan ske på tlf.: +45 91 55 33 55, på mail: kontakt@dyfa.dk eller via vores kontaktformular her