Tilvalg

New York System

DYFA New York systemet rummer en verden af muligheder. Der kan tilføjes en række elementer til systemet for at give det et unikt præg, der samtidig øger æstetikken. Det kun fantasien der sætter grænser. Skriv til os her, med eventuelle spørgsmål og ønsker, så vejleder og rådgiver vi dig til den bedste løsning.

Læs mere om mulighederne nedenfor:

DYFA New York systemet med forskellige glass fyldninger.

DYFA New York system i grå, NCS S 4000-N glans 5

DYFA New York i RAL 7047

DYFA New York system i RAL 7022 glans 30

DYFA  profiler i RAL 6021

Farver og fyldninger

Specialfarver

DYFA lagerfører pulverlakerede aluminiumsprofiler, sort RAL 9005 glans 03, finstruktur, samt ubehandlede profiler til alternative overfladebehandlinger. Hvilket gør det muligt at pulverlakere sprosserne i en anden RAL-farve end sort, eller at anodisere profilerne.

New York Systemet kan præges i mange forskellige retninger alt efter ideer, behov og æstetisk i forhold til indretningen.

DYFA har valgt at lagerføre alle profiler pulverlakeret i farven RAL 9005 glans 03, finstruktur, da netop denne overfladebehandlingslak giver systemet unikke smedejernsudseende, samt på grund af lakkens fortrin at være UV-bestandig og resistent i forhold til fedtfingre.

Fyldninger

Som standard leveres DYFA New York systemet med fyldninger af 6 eller 8 mm hærdet glas. Ønskes en særlig atmosfære til rummet, kan alternative farver og teksturer til fyldningerne tilvælges.

Tilpasningsmulighederne er uendelige, og DYFA kan således levere alternative fyldninger såsom ornaments glas, farvet glas eller frostet glas. Ligeledes kan man også gå helt andre veje og erstatte glasfyldningerne med alternative materialer, som lydreducerende plader eller træ. Systemerne kan også leveres med spejl fyldninger, både hele eller delvise spejlglasvægge, -døre eller -vinduer. New York systemet kan også laves som et traditionelt væghængt spejl.

DYFA systemerne kan desuden leveres med lyddæmpende glas, der sænker støjniveauet. Det kan være en fordel i kontorlandskaber, hvor støjniveauet kan påvirke dine medarbejdere negativt.

DYFA New York system med forskelligt farvet glas

DYFA New York system med spejlglas

DYFA New York hængslet dør med spejl

Stanggreb. Sort aluminium, eg, røget eg, messing, rustfrit stål og en kombination af sort aluminium og eg.

Stanggreb og håndtag

Stanggreb

DYFA stanggreb kan tilføjes hængslede døre og pinoldøre.

Stanggrebene kan fås i sort aluminium, olieret eg, røget eg, messing, rustfrit stål, samt en kombination af sort aluminium med olieret eg eller røget eg. De fås alle i Ø42 mm. Sort aluminium og messing kan også fås i Ø30 og Ø20 mm.

Stanggreb leveres som standard med sorte pulverlakerede nokker, samt beslagdele til fastgørelse på dørblad. Instruktionsvideoen til montering af stanggreb kan ses her

Håndtag

Til DYFA New York hængslede karmdøre der er leveret med standard låsekasse, kan der tilføjes dørhåndtag og rosetter i sort eller rustfrit stål. Udover dette kan der leveres andre greb, alt efter hvad behov man har. Vores H2 standarddør leveres med pladegreb, med magnetlukning.

Har du specielle ønsker til greb eller håndtag, så du velkommen til at sende dem til os her, så finder vi en mulig løsning til dit projekt.

DYFA pladegreb i messing og sort.

DYFA pladegreb i sort. Kan også fås i messing.

Matsort Frost dørhåndtag samt rosetter.

Skjulte hængsler

Skjult hængsel

Skjult hængsel

Hængsler og dørpumper

Skjulte hængsler

DYFAs New York døre kan leveres med et skjult hængsel, der bliver helt skjult, når døren lukkes. Det skjulte hængsel har den fordel at det er justerbart i alle retninger, som samtidig gør det nemmere at efterjustere dørene, hvis der er behov for det.

Derudover, så giver det skjulte hængsel et mere stilrent og minimalistisk udtrykt, da fokus er på de rene linjer, som ikke bliver brudt.

Dørpumper

DYFA tilbyder flere forskellige typer af dørpumper og dørlukkere, både synlige og skjulte. Med en dørpumpe eller dørlukker kan du tilpasse døren til dit behov og efter indretningen.

Dørpumperne bliver indstillet til døren, så den kan holde døren åbent, men samtidig også lukke forsigtigt at sig selv. Dette er optimalt i virksomheder, hvor der er meget trafik igennem en dør, og hvor det måske ikke er alle, som husker at lukke den efter sig.

Skjult dørlukker

Gulvmonteret dørlukker

Hydraulisk dørlukker til P3 pinoldør

Snydesprosser: Profileret New Yorker og Flad Kontur Copenhagen

Snydesprosser

Udover det modulopbyggede system, tilbydes der også New York løsninger til konventionelle helglasvægge bestående af hele glas felter, hvor New York snydesprosser kan tilføjes væggene. Denne add-on løsning kan også tilføjes eksisterende indvendige såvel som udvendige glasløsninger.

Snydesprosserne tilbydes i løbende meter i to varianter:

  • Profileret ”New York” klæbesprosse (35 mm x 16 mm)
  • Flad kontur ”Copenhagen” klæbesprosse (35 mm x 3 mm)

Hylde- og reol system

Sprossehængt hyldesystem

Hylderne kan monteres direkte på DYFA New York glasvæggenes sprosser ved hjælp af specielt tilpassede hyldebærere. Hylderne tilpasses efter ønsker.

Hylderne leveres i en udgave med 6 mm hærdet glas eller træ. Maksimal dybde er 150 mm og længde er 1500 mm, med en belastning på maksimalt 5 kg.

New York sprossehængte hyldebærere i sort aluminium med 6 mm glashylder 150 × 300 mm

New York sprossehængte hyldebærere i sort aluminium med 6 mm glashylder 150 × 300 mm

New York sprossehængte hyldebærere i sort aluminium med 6 mm glashylder 150 × 300 mm

Væghængt reolsystem. 3 meter lange glashylder af 8 mm hærdet sikkerhedsglas

Væghængt reolsystem. 3 meter lange glashylder af 8 mm hærdet sikkerhedsglas

Væghængt reolsystem. 3 meter lange glashylder af 8 mm hærdet sikkerhedsglas

Vægmonteret reolsystem

DYFAs væghængte reolsystem består af aluminiumsprofiler med tilhørende hyldebærere. Hyldebærere er udformet med justeringsmulighed, hvilket gør at det kan tilpasses forskellige varierende hyldetykkelser fra 6 til 20 mm. Reolsystemet tilpasses efter ønsker.

Reolsystemet leveres som standard hylder af 8 mm hærdet glas, med en dybde på 300 mm. Maksimal længde på reolsystemet er 3000 mm, men en belastning på maksimalt 10 kg.

Vinholder

Vinholder med flaskehalshuller udformet i massivt egetræ. Holderen kan fås i olieret eller røget eg.

Vinholderen leveres med sorte nokker, samt beslagsæt for fastgørelse til væg. Den fås i Ø42 mm, med en længde på 850 mm og en kapacitet med 10 flaskehalshuller.

Vinholder i eg med sorte nokker. 10 flaskehalshuller