Skillevæg

En skillevæg kan udarbejdes på mange forskellige måder. Den traditionelle faste skillevæg afgrænser rummet og blokere for lys. Det er en af grundende til at flere vælger enten at opbygge en skillevæg i glas. Udover at give et industrielt indtryk der komplementere stilrene og minimalistisk indretning så gavner det også lyset og får dine rum til at virke større.

En skillevæg fra DYFA er ikke et kompliceret projekt at få klaret. Vores patenterede design, kan skræddersyes til netop dine ønsker og behov. Vi skal bare bruge en skitse med mål, så giver vi rådgivning og en fornuftig pris. Systemet er nemt at opsætte og med vores video vejledninger guider vi dig nemt igennem processen.

Uendelige anvendelsesmuligheder

DYFAs indvendige glasvægge kan bruges til mange forskellige situationer. Vi har indtil videre lavet systemer til blandt andet svaleskabe, vinrum, rumdelere, skillevægge, walk-in closet, telefonboks, butiksfacader og badevægge. Hvis du har et projekt eller en idé så kan vi hjælpe dig med at udføre den.

DYFAs systemer udmærker sig ved at være enkle at montere, vi har vejledninger online. Samtidig har vi udarbejdet videoer der viser hvordan systemet skal samles. Det sikre dig en smertefri og nem montering. DYFAs system er bygget op med et simpelt patenteret klik system. At samle et DYFA system kræver ikke mange mennesker, eller stor håndværksmæssig viden. Systemet er udarbejdet i aluminium der gør det nemt at håndtere.

Vedligeholdelsen af systemet er simpel, det kræver ikke meget andet end almindelig rengøring. Fordelen ved aluminium er at det ikke har samme korrosionssvagheder som f.eks. stål, derfor forbliver det pænt i længere tid. Du kan læse mere om vedligeholdelse af vores systemer på linket her.

Kontakt DYFA i dag og skab rum, lys og luft med vores fleksible løsninger af døre, vægge og vinduer. Kontakt kan ske på tlf.: +45 91 55 33 55, på mail: kontakt@dyfa.dk eller via vores kontaktformular her