New Yorker Væg

En traditionel New Yorker væg er kendetegnet ved en glasvæg med sprosser. Sprosserne er ofte lavet i metal og farvet sort. Kontrasten mellem de sorte sprosser og det gennemsigtige glas giver et industrielt udseende. I et moderne rum giver det et eksklusivt udtryk.

De rå rammer giver en god kontrast til flotte designede møbler. DYFAs patenterede system kan skræddersyes til dine ønsker og behov. De kan tilpasses dit rum og du har derfor også stor mulighed for at få et system der er unikt og tilpasset dine ønsker og specifikationer. Du kan blandt andet justere hvor mange felter og hvor store de skal være.

Fordi vores system er fleksibelt, kan vi lave både halvvægge, rumdelere, hele rum af glasvægge, vinduer, døre og meget mere. Hos DYFA kan du få en samlet skræddersyet løsning til dit hjem eller virksomhed.

Glasvæg mod traditionel væg

Fordelen ved en glasvæg som opdeler fremfor en traditionel væg, er at du bibeholder dybde og lysindfald. Samtidig giver det en helt særlig designmæssig effekt til rummet. Få fremvist dine produkter på den bedste måde ved at lave et showroom i Newyorkerstil.

Hos DYFA har vi selv udviklet vores system, det har vi for at kunne give dig den bedste løsning. Vi fortsætter med at udvikle og tænke innovativt for at vi kan være de bedste på markedet. Vores system er udviklet med aluminiumsprofiler, der udover at være holdbare også sænker vægten på systemet. Aluminiumsprofilerne er nemme at arbejde med og kan leveres i lige den farve du ønsker.

Du kan finde vejledninger, både i tekst form, eller som video. Med vejledningerne sikre du en nem og simpel opsætning af dit system.

Kontakt DYFA i dag og skab rum, lys og luft med vores fleksible løsninger af døre, vægge og vinduer. Kontakt kan ske på tlf.: +45 91 55 33 55, på mail: kontakt@dyfa.dk eller via vores kontaktformular her