Få inspiration

New York Vægge

New York System

DYFAs New York glasvægge tilbyder uendelige anvendelses muligheder, som alle kan kombineres med vores New York glasdøre. Glasvæggene er produceret enten med individuelle glas moduler, eller som helglasvægge med påklæbede snydesprosser.

Systemet bliver lavet i aluminium og er som standard pulverlakeret sort, RAL 9005 glans 03, og med 6 mm hærdet glas. Helglasvægge er dog med 8 mm hærdet glas Et standard modul er 500 x 720 mm, men kan også laves helt efter dine ønsker. Sigtbredden er 35 mm.

Mål efter dine ønsker
DYFAs New York System bliver produceret på mål, efter ønske til det enkelte projekt. Størrelse, farver og fyldninger kan tilpasses efter ønske. Læs mere om nogle af de mest anvendte muligheder nedenfor:

DYFA New York skillevæg omkring Dragsholm Slot Bistro 'Spisehuset'. Fotograf Claus Starup.

Systemet udmærker sig ved et slankt industrielt design, der kan moduleres og tilpasses efter ønske,

som ingen synlige samlinger har, og er nemt at samle og montere.

Skillevæg med sokkel i DYFA New York System

Skillevæg i DYFA New York System

Skillevæg med sokkel i DYFA New York System

Skillevæg med sokkel i DYFA New York System

Skillevæg

Skab et nyt rum med en DYFA New York skillevæg. Med en skillevæg opnår man en unik løsning til indretningen, der giver et stilrent industrielt look. Skillevæggene laves efter ønske, om det er en rumopdeler, halvvæg eller væg der skal gå fra gulv til loft, så er der uendelige muligheder. Med vores patenterede New York System kan du skabe nye rum uden at miste lys eller dybde.

Vores New York skillevægge bliver opbygget af flere moduler, hvilket gør det nemt at tilpasse til nuværende konstruktioner, og kan laves i store størrelser. Med denne løsning er det også nemt at udskifte glas i de enkelte felter, hvis der går en rude itu.

Der er uendelige muligheder, og endnu flere forskellige muligheder hvis du ikke ønsker vores standard moduler. Som tilkøb kan du vælge mellem alle RAL farver som f.eks. hvid eller grå, og andre teksturer til fyldninger. Andre fyldninger kan være spejlglas, træ, eller lydabsorberende plader. læs mere her

Kontakt DYFA

Helglasvæg

Giv dit rum et nyt liv med en helglasvæg. Helglasvæggen giver indretningen en let tilstedeværelse, samtidig med at det giver et naturligt lysindfald. Vores helglasvæg er vores smalleste profil, idet den består af hele glas, hvortil der tilføjes snydesprosser, så den imitere New York stilen.

Dette gør at den kan laves i store størrelser, hvilket medføre at glas tykkelsen kan variere efter størrelse. Helglasvæggen tilbydes også i en lydisoleret udgave med et 8,76 mm lydisoleret glas, med en lyddæmpning på 30 dB.

Som tilkøb, kan du selv vælge farven til snydesprosserne, idet de kan laves i alle RAL farver. Andre farver kan f.eks. være hvid, grå eller blå etc. Du kan læse mere om de forskellige farver her (Link).

Til allerede eksisterende glas, kan der også tilkøbes New York snydesprosser for at imitere New York stilen. Snydesprosserne tilbydes i løbende meter, i to varianter, læs mere om snydesprosserne her.

Kontakt DYFA

Helglasvæg med snydesprosser

Helglasvæg med sokkel og snydesprosser

Helglasvæg med snydesprosse kant

Helglasvæg med sokkel og snydesprosse kant

Vindue i DYFA New York System

Vindue i DYFA New York System

Indbygget industrivindue

Med et New York vindue, kan du skabe intimitet, sikre lysindfald, og samtidig skabe en unik løsning til indretningen. New York vinduerne kan også kombineres med en eksisterende halvmur, og dermed beholde forbindelsen mellem to rum, samtidig med at et nyt rum bliver skabt.

Til vores New York System kan der tilkøbes flere forskellige løsninger, blandt andet kan du vælge en anden farve, hvis du ikke ønsker vores standard sorte farve. Du kan også vælge forskellige fyldninger som, frostet glas, spejlglas, eller træ. Læs mere her.

Kontakt DYFA

Brusevæg

Sæt præg på dit badeværelse med en brusevæg i New York stil, og giv indretningen en unik løsning. At systemet er lavet i aluminium og glas, og dermed ikke består af organiske materialer, gør at det er ideelt til vådrum.

En brusevæg fra vores New York System giver uendelige muligheder og kan nemt tilpasses eksisterende konstruktioner. Vi anbefaler en helglasvæg, med snydesprosser på den udvendige væg, sådan at væggen ind til badet er ren glas, og dermed nemmere at rengøre og svabre af. Glasset er med gittertryk på væggen ind til badet, således at New York stilen er gennemgående.

Vores brusevægge bliver lavet standard med 8 mm hærdet glas. Vi tilbyder også det specielle antikalk ”Clarvista” belægning, der beskytter mod kalk.

Yderligere kan der tilkøbes en anden farve til snydesprosserne, idet de kan laves i alle RAL farver. Ved valg af vores standard hærdet glas, kan man tilkøbe enten frostet eller farvet glas. Læs mere her.

Kontakt DYFA

Brusevæg i glas

Brusevæg med snydesprosse kant

Brusevæg med snydesprosser

Vinrum med termoglas, side partier og H1 rammedør

Vinrum

Med vores New York vægge og døre kan du skabe et stilrent vinrum, der sikre lysindfald og sætter et unikt præg på indretningen. En enestående egenskab ved New York Systemet som vinrum, er at du kan se din vinsamling uden at skulle ind i rummet, hvilket giver det et æstetisk præg.

Hvorvidt dit vinrum er i kælderen, stuen eller køkkenet, så kan der tilkøbes et UV beskyttende glas på 6,76 mm. Glasset beskytter mod UV-stråling, og dermed mod modning af dine vin og falmning af etiketterne på vinflaskerne.

Vores system er velegnet til et nedkølet vinrum, der kan holde på temperaturen. Dog er der mange forhold der spiller ind ved et nedkølet rum, hvorfor løsningen er forskellig fra projekt til projekt.

Med vores mange års erfaring indenfor området, så kan vi rådgive og vejlede dig til den perfekte løsning på dit projekt.

Kontakt DYFA

Uendelige anvendelsesmuligheder

Vores New York System rummer mange muligheder. Indtil videre har systemet fundet anvendelse som svaleskab, vinrum,

rumdeler, skillevæg, walk-in closet, telefonboks, vindfang, butiksfacader samt brusenicher.

Hvad end der ønskes, så kontakt os for rådgivning og vejledning til dit projekt.