New York Vægge

DYFAs New York glasvægge tilbyder uendelige anvendelsesmuligheder, som alle kan kombineres med vores New York glasdøre. Glasvæggene er produceret enten med individuelle glasmoduler eller som helglasvægge med påklæbede sprosser.

Produceres efter dine ønsker

DYFAs New York System bliver produceret til det enkelte projekt, og størrelse, farver og fyldninger kan tilpasses efter ønske. 

Systemet produceres i aluminium og er som standard pulverlakeret sort, RAL 9005 glans 03, finstruktur og med 6 mm hærdet glas. Helglasvægge er dog med 8 mm hærdet glas.

Afspil video

Skillevæg

Skab et nyt rum med en DYFA New York skillevæg. Med en skillevæg opnår man en unik løsning til indretningen, der giver et stilrent look. Skillevæggene kan fungere som rumopdeler, halvvæg eller væg fra gulv til loft. Med vores patenterede New York System kan du skabe nye rum uden at miste lys eller dybde.

Vores New York skillevægge bliver opbygget af flere moduler, hvilket gør det nemt at tilpasse til nuværende konstruktioner, og væggene kan produceres i store størrelser.

Helglasvæg

Giv dit rum lys med en DYFA New York helglasvæg

Helglasvægge kan produceres i store størrelser, og glastykkelsen kan variere efter størrelse. Helglasvægge har smalle, påklæbede sprosser. Helglasvæggen kan også produceres i en lydisoleret udgave med et 8,76 mm lydisoleret glas, med en lyddæmpning på 30 dB.

Brusevægge

Sæt præg på dit badeværelse med en brusevæg i New York stil, og giv indretningen en unik løsning. At systemet er lavet i aluminium og glas, og dermed ikke består af organiske materialer, gør at det er ideelt til vådrum.

En brusevæg fra vores New York System giver uendelige muligheder og kan nemt tilpasses eksisterende konstruktioner. Vi anbefaler en helglasvæg med påklæbede sprosser på den udvendige væg, sådan at væggen ind til badet er ren glas, og dermed nemmere at rengøre og svabre af.
Vores brusevægge bliver lavet standard med 8 mm hærdet glas. Vi tilbyder også en specielle antikalk ”Clarvista” belægning, der beskytter mod kalk.
Yderligere kan der tilkøbes en anden farve til sprosserne, idet de kan laves i alle RAL farver. Ved valg af vores standard hærdet glas, kan man tilkøbe enten frostet eller farvet glas.

Indbygget industrivindue

Med et New York vindue, kan du skabe intimitet, sikre lysindfald, og samtidig skabe en unik løsning til indretningen. New York vinduerne kan også kombineres med en eksisterende halvmur, og dermed beholde forbindelsen mellem to rum, samtidig med at et nyt rum bliver skabt.

Til vores New York System kan der tilkøbes flere forskellige løsninger, blandt andet kan du vælge en anden farve, hvis du ikke ønsker vores standard sorte farve. Du kan også vælge forskellige fyldninger som, frostet glas, spejlglas, eller træ.

Vinrum med termoglas, side partier og H1 rammedør

Vinrum

Med vores New York vægge og døre kan du skabe et stilrent vinrum, der sikrer lysindfald og sætter et unikt præg på indretningen. Med New York Systemet kan du se din vinsamling uden at skulle ind i rummet, hvilket giver et æstetisk præg.

Hvorvidt dit vinrum er i kælderen, stuen eller køkkenet, så kan der tilkøbes et UV beskyttende glas på 6,76 mm. Glasset beskytter mod UV-stråling, og dermed mod modning af dine vin og falmning af etiketterne på vinflaskerne.

Vores system er velegnet til et nedkølet vinrum, der kan holde på temperaturen. Dog er der mange forhold, der spiller ind ved et nedkølet rum, hvorfor løsningen er forskellig fra projekt til projekt.

Med vores mange års erfaring indenfor området, så kan vi rådgive og vejlede dig til den perfekte løsning på dit projekt.

Design dine egne vægge eller døre

Prøv vores designkonfigurator, som gør det muligt at skabe og visuelliserer din nye New Yorker væg.