New York glasvæg – produceret specielt til dig

New York Glasvæg er et alternativ til en klassisk væg. Den åbner rummet op og skaber mere lys gennemgang i dit lokale. Samtidig giver den et stilet og moderne look.

En glasvæg fra DYFA er opbygget af individuelle rammer med glas og profiler som nemt klikkes sammen til en samlet sprosseret glasvæg. Vores glasvægge kan leveres med en justerbar sokkel der kan optage ujævnheder i gulvet. Inspirationen til væggene kommer fra smedejernsvinduer og er yderst populære i blandt andet New York. Systemerne er nemme at håndtere da rammerne er produceret i aluminium. Samtidig er vores systemer fleksible, de opbygges i moduler og kan nemt tilpasses enhver situation.

DYFA har erfaring med design og producering af flere speciallavede systemer til både private og virksomheder. Derfor kan vi rådgive og vejlede dig til den bedste løsning. Du kan indsende din skitse af dit ønskede design på linket her. Så udarbejder vi en fornuftig pris og/eller kommer med gode råd til ændringer.

DYFA – glasvægge til enhver

En hel glasvæg fra gulv til luft giver en let tilstedeværelse. Med store glaspartier får du samtidig et godt naturligt lysindfald. Det betyder du sparer penge på kunstig belysning, samtidig med at øge udtrykket af dit rum med en unik løsning. En glasvæg i Newyorkerstil er med til at tilføje ekstra værdi til din indretning. Har du et kontorlandskab, kan det give en fordel for dine medarbejdere at lave kontorrum af glasvægge. Det giver dine medarbejdere en bedre kontakt med hinanden og åbner kontoret op. Samtidig har det et professionelt og skarpt udseende. Du kan se løsningerne ved at booke en fremvisning i vores showroom på linket her.

Kontakt DYFA i dag og skab rum, lys og luft med vores fleksible løsninger af døre, vægge og vinduer. Kontakt kan ske på tlf.: +45 91 55 33 55, på mail: kontakt@dyfa.dk eller via vores kontaktformular her