Få inspiration

New York Døre

New York System

DYFA tilbyder mange forskellige dørløsninger, som alle kan kombineres med vores New York vægge og vinduer. Dørene er produceret enten som traditionelle rammedøre med individuelle glas moduler, eller som helglasdøre med påklæbede snydesprosser.

Systemet bliver lavet i aluminium og er som standard pulverlakeret sort, RAL 9005 glans 03, og med 6 mm hærdet glas. Helglasdøre er dog med 8 mm hærdet glas. Et standard modul er 500 x 720 mm, men kan også laves helt efter dine ønsker. Sigtbredden er 35 mm.

Mål efter dine ønsker

DYFAs New York System bliver produceret på mål, efter ønske til det enkelte projekt. Størrelse, farver og fyldninger kan tilpasses efter ønske. Læs mere om de enkelte løsninger nedenfor:

P1 dobbelt pinoldør med stanggreb i eg og tilhørende skillevæg

Systemet udmærker sig ved et slankt industrielt design, der kan moduleres og tilpasses efter ønske,

som ingen synlige samlinger har, og er nemt at samle og montere.

P1 – Pinoldør med 95 mm ramme

P2 – Pinoldør med 50 mm ramme

P3 – Helglaspinoldør med 35 mm snydesprosser

P3 – Helglaspinoldør

Pinoldør

DYFAs pinoldør kan laves i meget store størrelser, og kan således gå fra gulv til loft i de fleste rum. Døren kan også kombineres med en glasvæg, hvis dette ønskes.

Pinoldøren har en åbningsradius på 90 grader, i begge retninger. Fastgøres til et stabilt og skruefast underlag i top og bund.

Maksimal størrelse på pinoldøre, er 1400 mm i bredden x et overfladeareal på 4 m2 .

F.eks. kan pinoldøren være 650 x 6000 mm (bredde x højde), eller 1400 x 2500 mm, mulighederne er mange.

Pinoldøren findes i tre typer, og kan fås som både enkelt- og dobbeltdør:

P1: Pinoldør med 95 mm ramme
P2: Pinoldør med 50 mm ramme
P3: Helglaspinoldør med 35 mm snydesprosser

Pinoldøren leveres som standard med en dørpumpe som integreres i gulvet. Yderligere kan der tilkøbes: skjult dørpumpe i loftet, stanggreb, trykplade, skjult dørlukker, rullelås, kantrigle og meget mere. Læs mere her.

Kontakt DYFA

Hængslet dør

DYFAs hængslede døre, findes i to versioner, en karmdør og en helglasdør. Begge døre har en åbningsradius på 180 grader, i én retning. Fastgøres til stabilt og skruefast underlag i top og bund.

Karmdøren er det tætteste man kommer på en traditionel hængslet fransk dør af glas og træ. Døren opbygges af enkelte ruder som holdes sammen ved hjælp af den ydre aluminiumsramme.

Helglasdøren tilbyder det mest slanke udtryk. Døren produceres som en traditionel helglasdør og tilføjes snydesprosser. Helglasdøren laves i en udgave med 8 mm glas, samt en lydisoleret udgave med 10,76 mm lydglas, med en lyddæmpning på 38 dB.

Maksimal størrelse på hængslede døre, er bredde x højde: 1100 x 2400 mm.

Karmdøren findes i to typer, og helgalsdøren findes i en type, og begge kan fås som både enkelt- og dobbeltdør:

H1: Hængslet rammedør med 95 mm ramme
H2: Hængslet rammedør med 50 mm ramme
H3: Hængslet helglasdør med 35 mm snydesprosser

De hængslede døre leveres integreret i aluminiumskarm klar til installation, med låsekasse, bortset fra H2, som kun leveres med magnetlukning. Yderligere kan der tilkøbes: dørhåndtag, rullelås, dørtrin i aluminium, læs mere her

Kontakt DYFA

H1 – Hængslet rammedør med 95 mm ramme

H2 – Hængslet rammedør med 50 mm ramme

H3 – Hængslet helglasdør med 35 mm snydesprosser

H3 – Hængslet helglasdør med 35 mm snydesprosse kant

S1 – Skydedør med 95 mm ramme

S1-R – Skydedør med 95 mm ramme med synlige hængeruller

S2 – Skydedør med 50 mm ramme

S2-R – Skydedør med 50 mm ramme med synlige hængeruller

S5 – Skydedør med top og bundramme

S5-R – Skydedør med top og bundramme med synlige hængeruller

Skydedør

DYFAs skydedør bygger på de samme principper, som de øvrige dørtyper, og findes således som en rammedør med individuelle glas felter og aluminiumsramme, samt som helglasdør med snydesprosser.

Skydedøren kan leveres med to forskellige topskinner, hvoraf den ene kan integreres i loftet således skinnen er skjult, og kun skydedøren er synlig. Et mere markant og rustik look, kan opnås ved at vælge topskinnen med synlige hængeruller, inspireret af gamle ladeportsskinner.

Maksimal størrelse på skydedøre, er bredde x højde: 1100 x 2400 mm. Med undtagelse af S1, hvor maksimal størrelse er 1200 x 2400 mm.

Skydedøren findes i syv typer:

S1: Skydedør med 95 mm ramme
S1-R: Skydedør med 95 mm ramme med synlige hængeruller
S2: Skydedør med 50 mm ramme
S2-R: Skydedør med 50 mm ramme med synlige hængeruller
S5: Skydedør med top- og bundramme
S5-R – Skydedør med top og bundramme med synlige hængeruller

Skydedøren leveres uden håndtag og med topskinne, uden synlig hængerulle og bundstyr. Yderligere kan der tilkøbes: dørknop, soft-stop, topskinne med synlige hængeruller etc., læs mere her

Kontakt DYFA

M4 - Helglas mobilvæg med snydesprosser, top- og bundramme

Mobilvæg

DYFAs mobilvæg tilbyder fleksibilitet med et vægsystem der er velegnet til opdeling af rum, som f.eks. konferencerum, mødelokaler, undervisningslokaler osv.

Mobilvæggen adskiller sig fra foldedøren, ved at den har større fleksibilitet, og er opbygget af enkeltkørende elementer, der er ophængt i en topskinne. De enkelte elementer betjenes hver for sig, hvilket giver et utal af parkeringsmuligheder.

I modsætning til foldedøren, er mobilvæggen produceret som en helglasvæg med 10 mm hærdet glas, med påklæbede snydesprosser. Mobilvæggens størrelse, udseende og antal af elementer tilpasses det enkelte projekt.

Mobilvægen findes i en type:

M4: Helglas mobilvæg med snydesprosser, top- og bundramme

Mobilvæggen leveres med topskinne og gulvbeslag. Yderligere kan der tilkøbes en anden farve, læs mere her

Kontakt DYFA