New York dør

En New York dør er kendetegnet ved et minimalistisk design, typisk med glas i firkantede felter. En New York dør kan være med til at føre lyset igennem rummet, samtidig med at det åbner rummet op og bidrager til et fedt look. Hos DYFA har vi selv udviklet et patenteret system, som kan tilpasses dine ønsker og behov. Vi har mange forskellige typer døre. Blandt andet:

Pinoldøre, hvor døren er fæstnet i top og bund og døren drejer om en akse. Her vil døren kunne åbnes til begge sider, og det giver et anderledes look end en traditionel hængslet dør. Vi fremstiller selvfølgelig også de almindelige hængslede døre i Newyorkerstil. Samtidig kan vi udføre skydedøre, foldedøre m.m.

Du kan se vores forskellige typer af døre og læse mere om dem på linket her. Eller du kan få inspiration fra vores billedgalleri. Ønsker du at se vores sortiment og løsninger rigtigt har vi et showroom hvor vi med glæde viser frem, rådgiver og vejleder. Se mere om vores showroom på linket her.

Lidt om vores tankegang

Vores tankegang er at respektere og udfordre traditioner, samtidig med at være innovative. Det gør at vi opnår et produkt der skiller sig ud på markedet. DYFAs mål er altid at vores produkter skal leve op til vores kunders krav og at vi skal være de bedste på markedet. Det kan vi kun gøre hvis vi tør tage chance og være innovative.

Vores værdier er:

Vi holder hvad vi lover

Vi har passion for vores kunder, kvalitet og ydeevne

Vi er innovative og søger utrætteligt efter de bedste og mest unikke løsninger

Vi har respekt for vores ansatte, partnere, samfundet og miljøet

Vi har mod til at følge vores overbevisninger

Kontakt DYFA i dag og skab rum, lys og luft med vores fleksible løsninger af døre, vægge og vinduer. Kontakt kan ske på tlf.: +45 91 55 33 55, på mail: kontakt@dyfa.dk eller via vores kontaktformular her