Indvendig glasdør – der skaber kontrast

En indvendig glasdør giver et stilet udtryk til din bolig eller kontor. DYFA har panteret og udviklet forskellige typer glasdøre i Newyorkerstil. Vores glasdøre kan selvfølgelig kombineres med vores glasvægge, så du får en samlet løsning. En glasvæg kan skabe ekstra rum uden at det originale rum føles mindre. Glasdøre egner sig til ethvert rum, nogle vil dog foretrække en almindelig dør til badeværelse. Her kan vores døre dog leveres med andre fyldninger eller matteret glas. Det betyder at lys stadig kommer naturligt rundt i rummene og at det overordnede design tema bibeholdes.

DYFA indvendige glasdøre leveres i typerne:

Pinoldøre der kan åbnes begge veje, de er fæstnet til en akse i loft og gulv og giver et anderledes udtryk. Samtidig kan det være praktisk at kunne åbne døren begge veje.

Hængslet rammedør, som fungerer som en almindelig dør. Det er den mest benyttede dør og vi laver dem selvfølgelig til de eksakte mål du ønsker.

Helglas døre, fungere som en hængslet rammedør. Dog er den opbygget af et helt stykke glas, der bliver påmontere snydesprosser bagefter på glasset.

Skydedøre er praktiske hvis pladsen er trang, de giver mere plads til møbler og kræver ikke meget plads i selve rummet.

Foldedøre har den fordel at de kan fungere som en rumopdeler når der er behov for det, eller foldes sammen når der er behov for et større rum.

Hvilken type dør skal du vælge?

Det er helt op til dig hvilken type dør du ønsker, vi kan hjælpe dig med rådgivning og vejledning. Vi deler gerne ud af vores mange års erfaring, så du kan få et resultat du bliver glad for.

Kontakt DYFA i dag og skab rum, lys og luft med vores fleksible løsninger af døre, vægge og vinduer. Kontakt kan ske på tlf.: +45 91 55 33 55, på mail: kontakt@dyfa.dk eller via vores kontaktformular her