Glasvæg

Med en glasvæg fra DYFA kan du åbne dit rum op, samtidig med at adskille forskellige afdelinger. En glasvægsløsning skaber mere lys og luft i rummet og med Newyorkerstilen får du en løsning der tilføjer et stilet og minimalistisk præg til rummet.

DYFA producere og udvikler glasvægge i mange forskellige former, vores patenterede system kan tilpasses dine ønsker og behov. Vi laver blandt andet:

indbyggede industrivinduer

Med indbyggede industrivinduer sikre du et godt lysindfald samtidig med at du beholder intimiteten. Vi kan lave vinduer i Newyorkerstil i de fleste størrelser, så det passer til netop din situation.

Hel glasvæg fra gulv til loft

Med en hel glasvæg fra gulv til loft skaber du nye rum. Fremfor en traditionel væg har en glasvæg den fordel at den stadig giver lys og at det overordnede rum stadig fremstår stort og rummeligt. Det giver samtidig minimalt behov for kunstig belysning. Oveni det heler giver det bare rummet et kæmpe løft designmæssigt.

Komplette rum af glasskillevægge

Du kan med et komplet rum af glasskillevægge skabe et rum i rummet. Det er optimalt til blandt andet større kontorlandskaber, det giver lys og samvær. Samtidig får det kontoret til at virke større og mere livligt. Væggene kan både fungere som rumdelere eller som kontorbåse. Glasvægge fra DYFA kan selvfølgelig også bruges i den private bolig efter dine ønsker og behov.

Få inspiration

Du kan i vores galleri se eksempler på løsninger vi allerede har fremstillet, det kan give dig et indblik og inspiration til dit projekt. Vi har desuden showrooms hvor vi kan fremvise vores løsninger efter aftale. Så kan du se systemerne i virkeligheden. Find vores showrooms på linket her så arrangere vi en fremvisning og hjælper med at vejlede og rådgive dig.

Kontakt DYFA i dag og skab rum, lys og luft med vores fleksible løsninger af døre, vægge og vinduer. Kontakt kan ske på tlf.: +45 91 55 33 55, på mail: kontakt@dyfa.dk eller via vores kontaktformular her