Glasdør – En elegant løsning

 

DYFA tilbyder stilrene og moderne New Yorker glasdøre. Med en glasdør sikrer du mere lys I dit hjem eller på kontoret. En glasdør i Newyorkerstil er med til at forbedre indtrykket af din bolig eller dit kontor. Hos DYFA udvikler og producere vi selv vores glasdøre, vi har blandt andet disse typer:

Pinoldøre

Pinoldøre er med til at give et anderledes og mere eksklusivt udtryk end de traditionelle hængslede døre. Vores pinoldøre kan laves i meget store størrelser og kan samtidig gå fra gulv til loft. Dørene har en åbningsradius på 90 grader i begge retninger.

Hængslet rammedør

En hængslet rammedør er som en almindelig dør, dog med det kendte udtryk fra Newyorkerstilen. Denne type er den der minder mest om en traditionel hængslet fransk dør af glas. Den hængslede rammedør har en åbningsradius på 180 grader i én retning.

Hængslet helglasdør

Denne type dør minder om en hængslet rammedør, dog er den mere slank i rammen. Døren kan også leveres med lydisolerende glas. Denne type dør har også en åbningsradius på 180 grader i én retning.

Skydedør

Denne type dør giver lidt sig selv, det smarte ved en skydedør er at den ikke tager plads i rummet i forhold til åbningen af den. En skydedør giver derfor mere plads til indretningen. Vores skydedøre kan leveres med soft-stop der sikre en let lukning.

Foldedør

Med foldedøre kan du åbne op eller lukke af for rum. Det giver dine rum fleksible og praktiske egenskaber. Systemet kan tilpasses til de fleste områder.

Find inspiration

Find inspiration i vores billedgalleri, mulighederne er uendelige og kun din fantasi sætter grænsen. Lad os rådgive og vejlede dig til at få et perfekt resultat der opfylder dine ønsker og behov.

Kontakt DYFA i dag og skab rum, lys og luft med vores fleksible løsninger af døre, vægge og vinduer. Kontakt kan ske på tlf.: +45 91 55 33 55, på mail: kontakt@dyfa.dk eller via vores kontaktformular her.