Glasskydedør – Moderne og smart

En glasskydedør kan være en god praktisk løsning, samtidig giver det et anderledes udtryk end en traditionel dør. En skydedør gør at du ikke skal lave plads foran eller bagved døren til at den kan åbne op. Derfor kan en skydedør være med til at skabe mere plads i din bolig eller kontor.

Vores glasskydedøre er bygget på samme principper som vores øvrige dørtyper. Derfor kan du sagtens kombinere skydedøre og almindelige døre uden det påvirker æstetikken negativt. Vores skydedøre findes blandt andet som rammedøre med individuelle glasfelter og aluminimusramme, samt som helglasdør med snydesprosser.

DYFAs skydedøre kan leveres med to forskellige slags topskinner. Den en integreres i loftet så skinnen er skjult og kun døren er synlig. Det giver et mere minimalistisk look, dog kræver det ekstra tilpasning og arbejde. Hvis du er mere til et rustikt look, kan dette opnås med en synlig topskinne med synlige hængeruller som gamle ladeportsskinner.

Håndtag og soft-stop

Vores skydedøre leveres uden håndtag. Døren åbnes nemt ved at skubbe på dørbladet. Det giver et mere minimalistisk udtryk, dog kan der eftermonteres håndtag hvis det skulle ønskes. Skydedørene kan desuden leveres med soft-stop der sikre en let lukning og som sikre at skydedøren bliver holdt ordentlig på plads.

Vores systemer kan alle leveres med specialfarvede rammer, hvis ikke du ønsker den traditionelle sorte ramme. Samtidig kan du få alternative farver og teksturer til fyldninger hvis du ikke ønsker at alle fyldninger skal være af glas. Andre fyldninger kan være spejlglas, træ, eller lydabsorberende plader.

Du kan se vores glasskydedør i aktion i vores showroom, klik på linket her for at arrangere en fremvisning af vores produkter.

Kontakt DYFA i dag og skab rum, lys og luft med vores fleksible løsninger af døre, vægge og vinduer. Kontakt kan ske på tlf.: +45 91 55 33 55, på mail: kontakt@dyfa.dk eller via vores kontaktformular her